Bra att veta

Innan bokningen

Betalningsvillkor

Fakturan skickas via e-post, e-faktura eller post ca två veckor efter att din anmälan är registrerad hos oss. Kursen betalas i förskott och betalningsfristen är 30 dagar. Moms tillkommer på alla priser och gäller med reservation för eventuella prisändringar eller felskrivningar. Erbjudanden och rabatter kan inte kombineras.

Förbehåll

Offentliga Utbildningar i Sverige AB har rätt att ställa in planerade kurser. Som kompensation erbjuder vi dig att delta vid ett annat kurstillfälle, erhålla ett värdebevis som motsvarar kursavgiften eller att eventuella inbetalda avgifter återbetalas.​ Vi reserverar oss för förändringar i kursprogram och utbud. 

Förhinder / överlåtelse

  • Deltagare är anmäld så snart Offentliga Utbildningar har accepterat bokningen och skickat en bekräftelse på att deltagaren antagits på utbildningen.

  • Anmälan är bindande

  • Vid eventuella förhinder kan platsen överlåtas till en kollega från samma organisation, alternativt byta till ett annat kurstillfälle eller erhålla ett värdebevis som motsvarar kursavgiften. Vänligen meddela oss detta skriftligt till: Info@offentligautbildningar.se

Inför konferensen

Bekräftelse

En bekräftelse på din bokning skickas snarast möjligt. Har du inte fått någon bekräftelse från oss inom 7 dagar, vänligen kontakta oss på: Info@offentligautbildningar.se

Kurslokaler

Information om kurslokal och hålltider läggs ut på respektive kurssida ca 4 veckor före kursstart. Våra kurslokaler ligger alltid centralt med goda förbindelser till kollektivtrafik.

Måltider

Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår alltid i våra kurspaket om inget annat anges. 

Specialkost / allergier

Speciella önskemål om kost eller allergier meddelas i samband med din kursanmälan.

Övernattning

Övernattning ingår inte i kursavgiften, utan bokas på egen hand. Ta gärna kontakt med oss för att få tips om var ni bor förmånligast och närmast våra kurslokaler. OBS att boka "ej avbokningsbara" eller "ej ombokningsbara" resebiljetter eller hotellrum sker på eget ansvar. Det går alltid jättebra att kontakta oss för att stämma av hur bokningsläget inför utbildningen är. Vid sådana här frågor når ni oss lättast genom att maila till: Info@offentligautbildningar.se

Under konferenstillfället

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning hittar du under kurssidan eller i bekräftelsen där du även har möjligheten att ringa anläggningen för att få en muntlig beskrivning.

Parkering

Åker du bil och har svårt att hitta parkering så rekommenderar vi att du kontaktar anläggningen där utbildningen äger rum, dessa kontaktuppgifter hittar du under respektive kurssida.

Offentlig 

Administration 2020

VÄLKOMMEN TILL OFFENTLIGA UTBILDNINGARS MÖTESLPATS INOM ADMINISTRATION

Håll dig uppdaterad

OUSvartLilaSe.png