Urval av talare

Christina Stielli

Författare, föreläsare och årets kvinnlig talare 2014-2015

De senaste åren har Christina mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året.

Talare uppdateras kontinuerligt

Marie Forssell

Organisationskonsult och certifierad coach

Marie är certifierad ICH coach och har sedan 2009 arbetat som coach i olika organisationer och bidragit till att driva människor och verksamheter framåt.

Monica Jaxelius

Effektivitetskonsult, coach och handledare

Det Monica brinner för kan bäst uttryckas på engelska: Empowering people, Making a difference, Creating extraordinary results. Monica har en bakgrund som marknadsekonom med specialistkompetens inom personligt ledarskap och kommunikation.

Jeanette Alfredsson

Effektivitetskonsult och beteendevetare

Jeanette har erfarenhet av chefskap och ledarskap över nations-, kulturs- och språkgränser. Hennes största bidrag som utbildare är förmågan att snabbt växla mellan det korta här-och-nup perspektivet till det övergripande gemensamma verksamhetsmålet

Annika Thörnlund

Författare och Microsoft Office-expert

Med många års erfarenhet av Microsoft Office har Annika utvecklat specialistkunskap i hur vi använder programmen smartare och mer effektivt.

Jonny Grönqvist

Ekonomiexpert

Jonnys styrka som utbildare är hans långa erfarenhet, nyfikenheten och hans förmåga att på ett enkelt sätt förklara för icke-ekonomer hur ekonomi fungerar.

Johanna Lundin

Jämställdhetsexpert

Johanna Lundin, VD och grundare till Equalate med över 10 års erfarenhet av att driva organisationsutveckling med fokus jämställdhet, mångfald och inkludering. Johanna har skapat Sveriges första mångfaldsdiplomering och stöttat kommuner och myndigheter sedan 2009 med uppdraget att levandegöra jämställdhet, mångfald och inkludering i praktiken. Fotograf: Linda Eliasson

Jan-Erik Ståhl

Ergonom och utbildare

Jan-Eriks styrka som ergonom är hans långa erfarenhet, nyfikenheten och hans förmåga att snabbt se vad som behöver göras, och hur man kan göra det. I hans föreläsningar påtalar han egenansvaret för medarbetarna, men även arbetsgivarens ansvar för arbetsmiljön.

Nina Buchaus

Författare och retorikexpert

Nina är anlitad som retorikexpert av Metro, Svenska Dagbladet och Chef. Hon har en gedigen utbildning inom området som hon kompletterar med den långa erfarenheten av att coacha sina deltagare framgångsrikt. Nina föreläser underhållande och utbildande och ser alltid till att publiken får prova tipsen innan de lämnar salen.

Katarina Bohm Hallkvist

Advokat och senior juridisk rådgivare

Katarina är senior juridisk rådgivare med över 20 års juridisk erfarenhet. Katarina har förtroendeuppdrag inom styrelser och advisory boards och är föredragshållare inom IT rätt, open source, inom immaterialrättens område vid skydd av idéer och IP strategi, GDPR & affärsjuridik

Hillevi Cederberg

Författare, ledarskap- och effektivitetskonsult

Hillevi utbildar, föreläser och ger personlig handledning och coaching inom personligt ledarskap, ledar-kommunikationsstilar, coachande ledarskap, personlig effektivitet samt konflikthantering.

Offentlig 

Administration 2020

VÄLKOMMEN TILL OFFENTLIGA UTBILDNINGARS MÖTESLPATS INOM ADMINISTRATION

Håll dig uppdaterad

OUSvartLilaSe.png